Jetwashin kattavaan autonhoitopalveluvalikoimaan kuuluvat myös keraamiset kestopinnoitteet. Keraaminen kestopinnoite antaa auton maalipintaan kestävän suojan. Hydrofobinen pinnoite muodostaa vettä, rasvaa ja likaa hylkivän pinnan, joka kestää kuumuutta ja suojaa UV-säteilyltä.

Keraaminen kestopinnoite antaa korkean kiillon ja suojaa auton pintaa naarmuuntumiselta. Keraamisen kestopinnoitteen etuna on myös se, että se antaa pitkäaikaisen suojan useaksi vuodeksi yhdellä käsittelykerralla. Erilaisten keraamisten kestopinnoitteiden välillä on kuitenkin eroja.

Kovuusluokka 9H –tasoinen pinnoite muodostaa maalipinnalle pysyvän sidoksen, joka ei pesemällä lähde pois. 9H-pinnoite voidaan poistaa vain hiomalla, kuten koneellisella kiillotuksella, minkä vuoksi 9H-pinnoite on erinomainen suoja auton maalipinnalle.

Tee pinnoitetyö oikein

”Pinnoiteprosessi on sinänsä yksinkertainen, mutta vaatii ehdottomasti, että tietyt asiat otetaan huomioon ja tehdään oikein”, sanoo Harri Arolinna, joka tarjoaa autonhoitopalveluita Juhlapesun Konalan toimipisteen yhteydessä erillisen operointipalveluja tarjoavan Jetwashin kautta.

Ensinnäkin auton pinnan tulee olla puhdas ennen käsittelyä. Jos auton pinnassa on pieniä hiusnaarmuja niin ne pitää ensin kiillottaa pois ennen keraamista pinnoitekäsittelyä. Kiillotuksen jälkeen maalipinta tarkistetaan vielä huolellisesti ja auto pestään uudestaan. Keraaminen pinnoitekäsittely aloitetaan rasvaa poistavan esikäsittelyaineen levittämisellä. Koko auton pinta käydään läpi ja keraaminen pinnoite levitetään pienellä sienellä ja liinalla. Kun pinnoite on kovettunut, maalipinta pyyhitään vielä mikrokuituliinalla. Pinnoitteen annetaan kuivua noin vuorokauden ajan, jonka jälkeen käsittely on valmis.

”Tärkeätä on, että ”prosessi on puhdas” koko käsittelyn ajan. Työ on tarkkaa ja huolellista käsityötä, yhden auton käsittely kestää useamman tunnin”, kertoo Harri.

Jos haluat omaan autoosi kestävän keraamisen pinnoitteen, kysy lisätietoja ja varaa aika:

Toimitusjohtaja Harri Arolinna

harri.arolinna@jetwash.fi

Puh. 0400-744 636