USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

Kysymys: Kuinka kauan auton pesu yleensä kestää eli paljonko minun kannattaisi ostaa pesuaikaa?
Vastaus: Henkilöauton koko pesuun kuluu yleensä aikaa n. 10-15 minuuttia. Aika vaihtelee luonnollisesti sen mukaan kuinka huolellisesti haluat autosi pestä. Pelkkä huuhtelu painepesurilla sujuu muutamassa minuutissa.

Kysymys: Ostin pesuaikaa 15 eurolla (= 15 minuuttia), mutta en nyt tarvitsekaan niin paljon pesuaikaa. Voinko käyttää jäljellä olevaa aikaa myöhemmin?
Vastaus: Kyllä voit. Ennen pesun aloittamista pesulaitteeseen syötetään se euromäärä paljonko kerralla halutaan käyttää. Kannattaa syöttää euromäärä osissa, esim. viisi tai kymmenen euroa kerrallaan. Näin mahdollinen loppusaldo jää käytettäväksi myöhemmin.

Kysymys: Joudunko maksamaan siitä ajasta kun auto on pesupaikalla, mutta en käytä mitään pesuvälinettä (esim. siivoan sisätiloja)?
Vastaus: Pesuaika kuluu silloin, kun olet valinnut käytettävän euromäärän ja aktivoinut jonkin pesuvälineistä. Mikäli haluat välillä keskeyttää pesun kannattaa valita aluksi pienempi euromäärä ja käyttää loput pesukoodilla olevat eurot myöhemmin.

Kysymys: Mitä kaikkia pesuvälineitä teiltä löytyy? Pitääkö minun tuoda omat pesuaineet?
Vastaus: Omia pesuvälineitä tai pesuaineita ei tarvitse tuoda, mutta halutessasi voit käyttää myös omia välineitä.

Pesupaikalta löytyvät seuraavat pesuvälineet: korkeapainepesuri, vaahtopesuharja, kuivauspuhallin, imuri sekä pidikkeet kumimattojen pesua varten. Ja seuraavat pesuaineet: esipesuaine, korkeapainepesun pesuaine, harjapesun vaahtoshampoo ja kuivauksen edistämiseen tarkoitettu aine (nopeuttaa auton kuivumista kun käytät kuivauspuhallintamme)

Kysymys: Millä maksuvälineillä voin ostaa pesuaikaa?
Vastaus: Pesupaikalla voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.