Autonpesu ja autonhoitopalvelut ovat kannattava lisäbisnes

Moni autoalan toimija (autokatsastus, autokorjaamo, autoliike, rengasliike jne.) pohtii millä keinoin saisi rakennettua enemmän asiakaskohtaamisia ja tehtyä enemmän kauppaa. Miten houkutella autoileva asiakas käymään liikkeessä kerran kuukaudessa, tai jopa kerran viikossa.

JetWash kumppanuuskonsepti

Jetwash tarjoaa liiketoiminta- ja kumppanuusmallin yrityksille, jotka haluavat täydentää nykyistä autonpesu- tai autonhoitopalveluidensa tarjoamaa tai tarjota asiakkailleen kokonaan uusia palveluita. Ensimmäinen Jetwashin autonhoitopalveluita tarjoava liikepaikka on avattu Juhlapesun Konalan autopesupisteen yhteyteen.

Jetwashin kumppanuuskonsepti paketoi auton säännölliseen ylläpitoon liittyvät palvelut ja tuottaa uutta kannattavaa liiketoimintaa. Jetwashin kumppanuuskonsepti on joustava kokonaisuus ja räätälöidään aina kumppanin tarpeisiin.

  • Palvelupaketin voi tarjota asiakkaalle kertamaksuna tai kuukausimaksulla.
  • Palvelupaketin voi myydä kätevästi applikaation kautta. Applikaation kautta tehdään myös varaukset palveluihin, jotka vaativat ennakkovarausta, esim. käsinpesut ja pinnoitetyöt.
  • Palvelupaketti voi sisältää itsepalvelutuotteita tai pelkästään palvelutuotteita.
  • Osan palveluista voi tuottaa kumppani itse ja osan, halutessaan kaiken, se voi hankkia Jetwashilta.

Autonhoitoliiketoimintaa tehdään lähtökohtaisesti asiakkaan liiketunnusten alla erikseen sovittavin ehdoin. Jetwash vastaa aina tuottamiensa palveluiden laadusta.

Jos sinulla on liiketoimintaa (esim. koneellista autonpesua, automyyntiä- ja huoltoa, autokatsastus tai muuta autopalveluliiketoimintaa), jolle autonhoitopalvelut voisivat tuoda lisäarvoa, ota yhteyttä toimitusjohtaja Harri Arolinnaan. Tulemme mielellämme keskustelemaan mahdollisesta yhteistyöstä.

Toimitusjohtaja Harri Arolinna

harri.arolinna@jetwash.fi

Puh. 0400-744 636