UUTTA JETWASHILLA – MONIPUOLISET AUTONHOITOPALVELUT

Jetwash Oy:n liiketoimintaan kuuluvat nyt myös autonhoitopalvelut.

Palveluvalikoimaan kuuluvat kaikki auton säännölliseen hoitoon liittyvät palvelut. Leikkimielisesti voisi sanoa kaikki työt, jotka ovat tankkaamisen ja auton huollon ja korjaamisen välillä, kuuluvat Jetwashin uuteen palveluvalikoimaan. Näitä töitä voivat olla esimerkiksi käsinpesut, sisäpuhdistukset, kestopinnoitteet, kiveniskemien korjaus ja rengastyöt.

Autonhoitoliiketoimintaa tehdään lähtökohtaisesti asiakkaan liiketunnusten alla erikseen sovittavin ehdoin. Jetwash vastaa aina tuottamiensa palveluiden laadusta. Jos sinulla on liiketoimintaa (esim. koneellista autonpesua, automyyntiä- ja huoltoa, autokatsastus tai muuta autopalveluliiketoimintaa), jolle autonhoitopalvelut voisivat tuoda lisäarvoa, ota yhteyttä toimitusjohtaja Harri Arolinnaan, niin tulemme mielellämme keskustelemaan mahdollisesta yhteistyöstä.

Ensimmäinen Jetwashin autonhoitopalveluita tarjoava liikepaikka on avattu Juhlapesun Konalan autopesupisteen yhteyteen: Palvelu toimii varausperiaatteella. Liikepaikan palveluita voidaan jatkossa tilata suoraan Juhlapesun applikaatiosta, mutta toistaiseksi ajanvaraukset tapahtuvat puhelimella ja sähköpostilla.

Juhlapesu Konala, Autonhoitopalvelut

Päiväläisentie 1-6, 00390 Helsinki

puh. 050 358 0108 (arkisin klo 08-16)

juhlapesu.konala@juhlapesu.fi

Juhlapesu-Konalan pesuhinnasto: http://www.juhlapesu.fi/hinnasto/

Ole yhteydessä tai varaa aika samantien!

Varaa aika